Baby taknak susu botol

Baby saya 2bulan 15hari...masa 20 hari ada juga bg susu guna botol...dia xmau wlaupun susu bdan yg saya bg...dh puas try mcm2 jenis botol susu...puting pupici yg viral tu pun dh cuba gak tpi tetap nangis xnak hisap..ank sya fully breastfeeding...nk direct dri bdan je..ada x mak2 kt sini sama mcm sya??

7 Balas

Cuba sis try botol comotomo... Anak sy.. Sy try guna comotomo.. Alhamdulillah dia terima.. Sbb resemble mcm mother's breast... Mahal sikit la tapi...