puting botol susu

Macam mana nak pujuk baby umur 2bulan minum susu botol? pakai botol susu avent pun dia xmau.. ada cara kah ? sya sedih la anak xnak mnyusu botol. air susu sya sikit ?

10 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

mcm mn awk tau air susu sikit sis ? baby sy pulak serasi ngn botol avent , dy da kesedapan minum dlm botol sbb flow laju tx nx direct da

VIP Member

try guna botol susu jenama Nuk. anak saya pakai yang premium choice dan puting tukar latex sebab lembut. senang baby nak menyusu

Hye mommy.....saya tenga mengalami situasi yg same..now da found solution? Bole share? 🤗🤗

1y ago

Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah syukurrr.. I’m happy for you dear :) same2..semoga anak kite dapat membesar dgn sihat dan cemerlang 💕💕💕

VIP Member

Ada tips org bg kalau nk ajar ank susu btol..xblh mak dia yg bg...sbb bby cam bau mak dia

Baby saya pon sama ..taknak susu botol ..da try 2 jenama susu .tapi dia luah semua balik

2y ago

Hye mommy.....saya tenga mengalami situasi yg same..now da found solution? Bole share? 🤗🤗

Puting brand autumnz. Anak sy ok pakai. Dia senang je hisap. Flow pun slow.

Cuba jenama autumn. Puting botolnya lagi lembut dari avent.

VIP Member

Tukar susu lain plk sis .. mngkin sbb Rasa susu tu kot

Try pakai puting nuk

Try puting brand pigeon..

3y ago

itu pun sya dah cuba sis..