Baby taknak susu botol

Baby saya 2bulan 15hari...masa 20 hari ada juga bg susu guna botol...dia xmau wlaupun susu bdan yg saya bg...dh puas try mcm2 jenis botol susu...puting pupici yg viral tu pun dh cuba gak tpi tetap nangis xnak hisap..ank sya fully breastfeeding...nk direct dri bdan je..ada x mak2 kt sini sama mcm sya??

7 Balas

Anak sy 2bulan 13hari..sama jgk x nak botol..mcm2 jenis botol & puting dah cuba..dia tolak dgn lidah je..makin di bagi makin kuat dia menangis..sampai sy terpaksa resign kerja sbb bos dh bnyk kali panggil suruh masuk kerja..😂😂

4y ago

Yelah sis...memang dia nangis klau bg susu dlm btol...klau kta shat xpelah juga..ada time kta xshat tu yg susah skit..dhlh sy bsalin czer...ingat hsap btol snang skit adik sya nk jaga..ni x...tggl skjp ambik perancang pun dh ngis...