baby girl

baby girl 3.1kg ? due 27/3 tapi bby kluar awal 10 ari dari due 17/3 ? Alhamdulillah proses melahirkan dipermudahkan .. smoga mommy2 yg lain pon dipermudahkan jugak .. scan doc ckp bby kecik siap kena rujuk pakar,tpi sy xpegi pon rujuk pakar .. tut2 kuar bby 3.1kg.. alhamdulillah ???

baby girl
43 Balas

Sis.. sy pon doktor pakar kata baby kecik. Sedih & risau Allah je la tahu. Doakan sy juga ye sis. Semoga selamat bersalin dengan normal & kami berdua sihat. Aaaamiinnn. Tahniah sis! 😘😍 Selamat berpantang & sentiasa sihat walafiat bersama yg tersayang. Aaamiinnn3. 💖

4y ago

tq awak 🥰 amin mudah2an 🤲🏻 kdang2 mesin scan nie xley nk pcye 100% jgk 😅😅