Alhamdulillah

Alhamdulillah, semuanya dipermudahkan..selamat bersalin 13/7..bby girl 2.9kg, normal..semoga urusan semua ibu2 yg tgh tunggu hari utk melahirkan anak dipermudahkan ?

38 Balas

Amin... Alhamdulillah . Saya pon menunggu je nih.. dah 2 kli beranak... Yg ni no 3.. tpi tk tau npe nervous dia tu lain mcm..

4y ago

Sama ngn sy jgk sis.. Bby no.3 nervous lain mcm jgk ni.. Due esok 16/7.. Anak2 sblum ni plg lewat on due.. Harap dipermudahkan urusan bersalin kita semua.. Aamiin..

sama 13 bln 7.. tetiba sakit perut tgh mlm.. jam 1.45 dah kluar.. bby girl 3.1kg

5y ago

Alhamdulillah tahniah

Alhamdulillah sama birthday dgn saya 13.07 hehehehe. Selamat ber pantang 😊

5y ago

hehe..thankyou mommy! 😊

Tahniah dear..lepas dh siksa pertama..hehehe..kami lambt lg nk tunggu turn..

5y ago

hehe..takpe2..nti bby dah kuar rasa rindu pulak moment dlm perot tu..hehe..enjoy dulu moment bby dlm perot 😊

Congrats dear 🎉🎉 sama pula bday dengan laki sy 😍

5y ago

hahaha..thankyou! 😊

Alhamdulillah dan tahniah. Doakan sy yg sdg tggu hari je ni. ☺️

5y ago

thankyou! in sha Allah, semoga semuanya dipermudahkan 😊

alhamdulillah selamat berpantang.. beza sehari je tarikh keluar bby

5y ago

kannn..hehe..thankyou 😊

Tahniah .. Aamiin. Semoga baby dan ibu sihat2 selalu ❤❤

Tahniah sis. Aamiin 8bulan already, moga dipermudahkan.

Congrats sis.. Sama lah kite.. Sy 13/7 juga jam 6pagi

5y ago

Ye sis.. Sy bby boy