baby girl

baby girl 3.1kg ? due 27/3 tapi bby kluar awal 10 ari dari due 17/3 ? Alhamdulillah proses melahirkan dipermudahkan .. smoga mommy2 yg lain pon dipermudahkan jugak .. scan doc ckp bby kecik siap kena rujuk pakar,tpi sy xpegi pon rujuk pakar .. tut2 kuar bby 3.1kg.. alhamdulillah ???

baby girl
43 Balas

Sis.. sy pon doktor pakar kata baby kecik. Sedih & risau Allah je la tahu. Doakan sy juga ye sis. Semoga selamat bersalin dengan normal & kami berdua sihat. Aaaamiinnn. Tahniah sis! 😘😍 Selamat berpantang & sentiasa sihat walafiat bersama yg tersayang. Aaamiinnn3. 💖

4y ago

tq awak 🥰 amin mudah2an 🤲🏻 kdang2 mesin scan nie xley nk pcye 100% jgk 😅😅

X rujuk doc x marah ke... Ingat sya pun nak bt mcam tu lah 😅, dah musim2x virus nieh takut nk kluar lgi pun kat kg sya nieh dah x ada bass nk jalan maklum lah x ada kereta sndri 😅

4y ago

😅😅😅

Thniah sis.. Dov ckp sy baby kcik jgk n tumbesara anggota tk seragam pastu kena induce. Kluar2 alhamdulillah ckup sifat smpurna. Berat 2.6 bukn kecik tp tggi orgnye😂

4y ago

tahniah utk awak jgak 🥰 tu la scan nie kdang2 xley pkai jgak .. smoga awak & bby shat2 slalu yer 💗

Alhamdulillah.. Tahniah.. Selamat berpantang.. Semoga Mommy n baby sihat n sntiasa berada dalam lindungan Allah hendaknya

Alhmdulillh.. tahniah sis..semoga ibu ank dberi kesihatan yg baik.. anak pertama ke? Doa kan kita juga ya.. due bln 4 ni..😘

4y ago

tq awak 🥰 amin mudah2an 🤲🏻🥰

Sama la doc klinik kk asik ckp baby kecik seminggu .. risau jgk.. due lmbt lgi 11/6.. ikutkn hati ni xnk pikir sgt..

4y ago

hahaha naluri ibu lagi kuat kan 🤣

tahniah ibu selamat berpantang ibu... doakan saya dpt bby girl jgk mcm ibu nti...

4y ago

tq awak 🥰 amin mudah2an 🤲🏻

Tahniah.. Alhamdulillah.. 😄🌹 kdng tuu scan tuu slh tuu.. Hihi..

4y ago

tq awak 🥰 tu la kdang xley pkai jgk

Doc ckp sy bby kcik jgak risau kte d buatnya.xp nmpk yg komen ok je 😪

4y ago

kdang2 berat bby akan naek lbih bnyk bila kndungan msuk 8 & 9 bulan .. xpe yg pnting bby mmbsar dgn sihat pstu yg pnting bby slalu gerak2 aktif lam prut ..

Tahniah sis!! 🥳🥳🥳 Selamat berpantang ye.. ❤️❤️