Alhamdulillah selamat bersalin 1/4

Ngam2 39 minggu melahir kan baby girl..dgn berat 3.1kg normal..due date 8/4

6 Balas

alhamdulillah tahniah sis. saya due 12/4 harap cepatlah baby keluar sebelum due. Still tunggu tanda bersalin

1y ago

aminn sma due sis

bestnyee da bersalin , doakan saya jugak dipermudahkan urusan bersalin , due 11/04

1y ago

semoga urusan sis di permudah kan

tahniah..boleh tahu x berapa berat baby masa dlm kandungan 39w?

1y ago

last scan 14/3 berat baby masih 1.6kg...pas tue hari2 makan bubur ayam dalam 2 minggu juga makan bubur ayam ...

Alhamdulillah... Sy masih menunggu tanda2 lagiii

Alhamdulillah.. Tahniah ya Puan ☺️

1y ago

iya sis

Alhamdulillah