anugerah terindah

Alhamdulillah selamat melahirkan bby girl secara czer 15/12 aritu..berat bby 3.1kg..doakn mommy n bby sehat2 selalu..

anugerah terindah
42 Balas

Taniahh awak Selamat brpntang Assalamualiakum ... Maff saya nak masa awak czer dlu sakit x ... ? Selpas buih ? Saya blm ada pengalaman ...

4y ago

Wsalam....masa czer x rasa ap sb dibius..tp lepas abis ubt bius ad la rasa sedikit x selesa...alhamdulillah semua ok..cume kena lebih pjagaan nk bg luka pembedahan cpt kering sis..

Alhamdulillah selamat berpantang tahnia and welcome to the world baby

Subahanallah cantiknyaaa 💕 selamat berpantang mommies

Comelnye. Mudahan sy pn dpt baby girl jgk nti. Aamiinn

Congrats sist..selamat brpantang...😍😍😍😍

Tahniah sis.moga mbesar mjadi anak solehah

Comelnye die.... tahniah... selamat berpantang

Alhamdulilah..smga bby mbsr dgn sihat..

Tahniah sis comel nye baby girl 😘

Tahniah n slmt berpantang 😉✌