Due 10/03/23.. Alhamdulillah sdh slmat brsalin 1/3/23 🤗

Alhamdulillah, sya sdh slmat brsalin normal bby boy 1/3/23, berat 3.47, first bby..trima ksih moms yg mndoakn sya..smoga moms pon d prmudhkn sgala urusan..Aamiinn 🤲

Due 10/03/23.. Alhamdulillah sdh slmat brsalin 1/3/23 🤗
25 Balas

wahh tahniah…sy due 9/3 tapi masih belum ada tanda2 lagi…tapi aritu g checkup,nurse kata bby dah masuk laluan…bile lah ye anak sy ni nak keluar🤭dah mcm2 exercise dah ibunya buat…sy doa2 lah dia tak overdue🙏🏻

1y ago

Aamiinn ...smoga d prmudhkn brsalin nti sist 🤲

tahniah sis, saya masi menunggu due date saya, 13/03 tggal 10 hari tpi skrg blum ada tanda2 lagi hmm tak sabar mau cium baby baa☺️😗

1y ago

salam sis due date kita sama sis tapi belum ada tanda2 lagi

Due kita sama tp tgh mnunggu lg ni. Hritu dh kluar tnda tp bru buka 1cm. Jdi balik dulu. Smoga dipermudahkan lah semuanya

1y ago

Aamiinn..smoga d lncarkn sist brsalin ntii

Sy due 7/3 😅 blum ada tnda lg cuma. Kerap mngeras sja, best nya da bsalin kan, xsabar da ni nk cium2 baby 😍

1y ago

Aamiin 🤲

tahniah sis saya due 14/3 doakan saya ya saya gdm on diet.... hrp2 bby keluar ikot pintu sama mcm kakak n abg dua

alhamdulillah sis.. tahniah.. saya due 1/3.. tapi tak de tanda.. doc extend 7/3 serah diri.. doakan saya ye..

1y ago

InsyaAllah Smoga Allah prmudhkn sist brsalin ntii smoga bby kluar sblom date serah diri dktr bgii

alhamdulillah tahniah sis selamat berpantang 😻,saya pun due 10/3 tapi belum ada tanda tanda lagi 😿

1y ago

trima ksih Alhamdulillah.. smoga d prmudhkn urusn sist brsalin ya

Hye bby girl.. kita sama trikh lahir la. 1.3🤗.. tahniah sis..sy mnungu due 21.3.23 ni ja..

1y ago

bby boy ba sist 🤭 yaka halaa trima ksihh ..smoga d prmudhkn sist brsalin ntii

Alhamdulillah . Tahniah sis .. due kita sama tp sy masih tkde rasa apa tanda lg

1y ago

Alhamdulillah...smoga sist d prmudhkn brsalin ntii 🤲

doakan sye due 10/3 tapi xde tanda² lagi doakan sye ye..dipermudahkan urusan ye