Kulit kepala berkerak

Baby 3m, kulit kepala dia berkerak berkuping. Ada cadangan guna apa y okay?

Kulit kepala berkerak
26 Balas

Ya sis. Ni pengalaman sya. Masa berpantang d kg suami. Mama mrtua marah sruh biarkan saja, pandai juga tertanggal sendiri, tapi hari makin hari sya kesian kt ank sya. Kegatalan berterusan,so sya guna dengan cara senyap senyap. Sya guna baby oil sisir pelan pelan. Alhamdulillah brapa hari dh hilang dah. Ni pun suami sya xtau sya cuba cra senyap. 😂