Kulit kepala berkerak

Baby 3m, kulit kepala dia berkerak berkuping. Ada cadangan guna apa y okay?

Kulit kepala berkerak
26 Balas

Kulit kpla baby kering.. Pas mndi sapu tu baby oil Johnson hari2 ..jgn la bazir duit beli yg bukan2 Nti jd lain pula

Bila mandi jangan letak shampo banyak sangat dekat kepala baby, Sebb kulit baby lembut dan sensitiv lagi

sy pakai kan baby minyak kelapa je sis.. klu kluar jln2 sapu minyk jhnson bby je.

Sy pakaikn minyak jer mommy, pas2 sikat slow2 utk tanggalkan kuping tu...

sama mcm bby saya...tp sy xbuat ape2 lagi..bby baru sbulan lebih

Bidan sy dlu cuci ngn limau nipis. Kesian klo biar nnti gtal

Kerap sapu minyak baby.. Pastu sikat perlahan2.. Insya Allah

Isi myk kelapa pon bole.. Gosok2..sy buat gitu kat ank sdara

Sis sapu dgn minyak kelapa dara je.. Nnti lama2 dia hilang

Guna minyak baby oil jenama tropika..confirm hilang..