Kebiasaan mommies yang dapat tahu pregnant akan pergi scan masa kandungan berapa minggu?

Atau mommies tunggu scan di kk je time buka buku pink?

15 Balas

asalkan sblm 12w bole check up/scan n buat buku pink terus..ms kndungan 1st/2nd sy check up ms 5w-6w..xde heart beat lg..diorg suh dtg ms usia kndungan 9w baru nmpak heart beat

Saya scan dulu di klinik swasta utk confirmation pregnant. Pastu call kk utk buat appointment. Masa nak gi appointment tu, saya bawak sekali scan yg dibuat di klinik swasta tu

sy kndungan 5w dh scan tp mse tu npk kntung je...doc trus ubt kuatkn kan rahim...sbb sy dh 3 kli keguguran..tu scan awal..2 mggu dtg klinik lg scan sbb nk tau prkembangan

sya dulu p scan kt swasta week 11..bukak buku kt kk week 13..

Biasauya 4 minggu mcm tu #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Tunggu kk buka buku pink

11 minggu😁

8week ke atas

10w.. 😊

24 minggu