Scan and buka buku pink

Hi youall, boleh share tak pengalaman korang pergi scan week berapa and buka buku pink? Ada tak yang scan dekat klinik swasta tapi buka buku pink dekat kk? #firs1stimemom

1 Balas

saya scan klinik biasa masa 8w, buka buku pink kat kk 12w ( saya ingat, masa 8w tu dah boleh terus buka buku kalau gi kk, rupanya kena ambik tarikh appointment ). next scan 9/8 ni sebab 20w . dalam bulan ni jugak , saya akan scan kat klinik swasta untuk detail scan semula

2y ago

haah , check up kk