Bila perlu buka buku pink?

Hi semua, kandungan pada minggu ke berapa patut ke KK untuk buka buku pink ya? Dan minggu ke berapa boleh scan kandungan?

3 Balas

Kalau ade previous problem cam diabetes or hypertension better bkk awal..kalau okey je semua bleh call kk n diorg akan set date base on last period..

Bukak buku pink sebelum 12 week. Nak scan better 7week keatas. Scan awal awal tak nampak nnt.

4y ago

Alright wc

Kalau boleh lepas test positif pergi kk buat appointment dan dapatkan buku pink