Pernah tak ibu rasa asyik nak marah pada suami ketika hamil?
Voice your Opinion
Ya
Tidak
Kadang-kadang

6157 respon

19 Balas

Selalu. Bila rasa nk mrh, sy tido atas simen. Sekali anak keluar, suka tido atas simen. Bkn atas toto or carpet yg dibentangkan😂😅

Masa awal-awal kehamilan. Masa tu tak tahu lagi pregnant. Bila dah tau cuba control perasaan marah. Alhamdulillah ok je

buang masa marah dy ingat dy nk layan ke merajuk pon pujuk diri sendiri HAHAHA

Ye...rasa xpuas hati je..then malas nk layan kalu die ajk brgurau😅

kadang2 je..selalunye kuat mrajuk ngn husband time pregnnt..hehe

marah tu xde, tp risau memanjang bila suami xde dpn mata.

Kita yg selalu kena marah dgn husband ade laa 🤣

Alhmdulillah x..husben pelik asyk gelak je😅✌

Kadang xde niatpun ..agaknya perubahan hormon..

Selalu mrh, sometimes mmg rasa brsalah jua