Sedikit kecewa😔

Assalamulaikum ibu2, sy sorg ibu yg ada 2 ank lelaki.. skg ne 6m prgnt,utk makluman ne last pregnancy sy sbb dua ank sy sblm ne emergency czer.. smlm scan doc ckp bby sy bby boy,sy brharap dpt bby girl mmndangkn ne last pregnancy 😔 Tp jelas Dan Terang sy nmpk bbird bby dlm scann smlm.. brharap sgt dpt mmiliki sorg ank prmpn tp nmpknya xde rezeki utk sy dpt bby girl.... tlg bg kta2 smngat utk sy😔 Edit: Thnks utk semua yg bg kata2 smngat.. alhamdulilah sy redha Dan bsyukur dgn tiap kurniaan Allah Cma sbgai mnusia biasa sy xlari dr mainan emosi,tp xde la nak mroyan atau bsedih bhari2 smpi mngabaikan atau kurangnya ksh syg dgn bby dlm prut ne sdikit pn xde rsa mcm tu.. Sy syg ank2 sy sumanya.. 🥰

Sedikit kecewa😔
72 Balas

takperlu kecewa pon sbnarnya ..sbb allah tu lbih tahu apa yg sbaiknyaa dan dia sebaik perancang ..perempuan ke lelaki ke sama sahaja ..mgkin keinginan kita nak rasa semua tu tapi kdang sampai terlupa satu nikmat syukur dalam diri yg kadang orang lain masih tertunggu nak dapat anak ..kita rasa baik bagi kita tapi belum tentu yg terbaik bagiNya ..dia Maha mengetahui ..so just be happy mom..tak perlu pikir sangat pasal gender yg penting anak sihat mebesar dgn baik syukur ..taksalah ada keinginan kita bole je berdoa tp klu hajat kita tak kesampaian jgn la sampai hampa dgn kandungan tak bgus kan tu ..saya 2girl tringin jugak nak rasa ada boy kandungan ke3 ni tp saya berserah je sis kali ni ..girl or boy