Mohon doa...

Assalamualaikum...saya kat sini ingin meraih doa ibu2 mengandung,ibu menyusu,puan yg tgh tggu zuriat dan sesiapa shj yg baca post nie utk doakan kandungan sy sihat dan baby sy panjang umur..dan doakan jgk sy dpt bersalin normal tanpa sebarang masalah.sy skrg tgh mengandung 21w utk ank ke-2.anak pertama sy telah mengadap ilahi pada usia 41 hari dgn xtahu sakit apa...utk ank kali nie,sy takut sgt mengadap kehilangan ank lg..ye ajl maut memg d tgn Allah..sy konon redha dgn pemergian ank sulong sy..tapi adakala iman saya betul2 xkuat betul2 kalah dengan emosi bila teringat dan sgt3 rindu ank sy dan xtahu nak luah mcm mn..mcm2 cara sy cuba utk tenang diri,sy solat,sy mengaji,sy zikir,tapi hati sy tetap rindu ank sampai sy nangis teresak2 tiap hari..sy sentiasa rindu waktu jg dia 41 hari.sy rs btol2 berdosa dgn Allah sbb mcm terlalu ikot perasaan..sy ckp redha,tp prsaan dan kelakuan sy lansong xmenunjukkan sy redha dgn pemergian ank sy....jd kat sni,saya minta secebis doa kalian utk sy dan bby semoga baik2 sj...sy mintak doakan utk diri sebab sebelum nie sy bersalin emergency czer akibat baby songsang...sy jgk doakan kebaikan utk ank dan ibu2 yg baca nie..dan jgk sy doakan sesiapa yg masih menanti zuriat,semoga cpt2 dpt bby.. InsyaAllah.semoga doa2 anda dan doa sy mustajab.. InsyaAllah...aaminnn... #pregnancy

3 Balas

Semoga Allah permudahkan segalanya utk sis n baby ye..Insyaallah semuanya akn selamat☺️Jgn putus asa utk berdoa supaya baby sis sihat.. Aamiin Ya Rabbal Alamiin

amin aminn

aminn