Sedikit kecewa😔

Assalamulaikum ibu2, sy sorg ibu yg ada 2 ank lelaki.. skg ne 6m prgnt,utk makluman ne last pregnancy sy sbb dua ank sy sblm ne emergency czer.. smlm scan doc ckp bby sy bby boy,sy brharap dpt bby girl mmndangkn ne last pregnancy 😔 Tp jelas Dan Terang sy nmpk bbird bby dlm scann smlm.. brharap sgt dpt mmiliki sorg ank prmpn tp nmpknya xde rezeki utk sy dpt bby girl.... tlg bg kta2 smngat utk sy😔 Edit: Thnks utk semua yg bg kata2 smngat.. alhamdulilah sy redha Dan bsyukur dgn tiap kurniaan Allah Cma sbgai mnusia biasa sy xlari dr mainan emosi,tp xde la nak mroyan atau bsedih bhari2 smpi mngabaikan atau kurangnya ksh syg dgn bby dlm prut ne sdikit pn xde rsa mcm tu.. Sy syg ank2 sy sumanya.. 🥰

Sedikit kecewa😔
72 Balas

Tak apa sis,jangan kecewa..apa yg Allah beri,itu yg terbaik..lelaki atau perempuan,yg penting bby sihat. adik ipar saya pun anak dia tiga org semua lelaki. dan doctor dah sahkan tak boleh mengandung lagi. lepas bersalin anak ke 3,czer bulan Jan 2022,dia terus ikat. adik saya plak,dah 7 tahun kawen,tapi masih belum ada zuriat lagi. jadi sis banyakkan bersyukur ye walau dapat semua anak lelaki,tapi Allah masih berikan keistimewaan tu pada sis untuk mengandung dan menimang cahaya mata 🥰.. sayangi anak² sis sama rata. jaga amanah yg Allah beri tu baik² tau.. keistimewaan yg sis dapat,tak ada pada org lain ☺️❤️