Kantung kosong 9 minggu

Assalamualaikum..sy ingin bertanya,sy g klinik td scan pregnant..sy prgnt 9 minggu,tpi kantung kosong je masih x nmpak baby..adalah ini tanda keguguran.😭

16 Balas

jangan kata macam tu sis....awai lagi sis...depa bagi tempoh untuk scan lagi 2 minggu ....macam doktor saya kata la... persenyawaan tak berlaku secepat macam tu ...ada yg lambat...sbb tu EDD kami bagi lambat...jangn risauu la sis in Syaa Allah baby tu ada...sis positif je ...macam saya depa kata baby saya dah tak ada sbb no heart beat...pi scan diluar... alhamdulillah degupan jantung kuat sangat...bawak video pi tunjuk kat doktor kerajaan depa silap andaian...mau dak kena cuci dah