Kantung kosong 9 minggu

Assalamualaikum..sy ingin bertanya,sy g klinik td scan pregnant..sy prgnt 9 minggu,tpi kantung kosong je masih x nmpak baby..adalah ini tanda keguguran.😭

16 Balas

normal sis...sy pertama kali megandung 11minggu pon kantung kosong je .xnmpk ape...g kk doc bg tarikh 1bulan. lepas sebulan anggaran masa tu sy megandung dh 4 bulan. g kk jmpa doc utk scan. baru nampak..cuma dlm masa tunggu tu sy amal makan asif folic je...lepas nmpk buka buku pon dh nk dekat 5bulan...bnyakkn berdoa ye..jgn stress