Kantung kosong 9 minggu

Assalamualaikum..sy ingin bertanya,sy g klinik td scan pregnant..sy prgnt 9 minggu,tpi kantung kosong je masih x nmpak baby..adalah ini tanda keguguran.😭

16 Balas

pengalaman yg sy alami belum lama ni sis...first scan ikut tarikh last period 9weeks hanya kantung yg nmpak..seminggu selepas tu buat buku dan scan lagi sekali dh nampak Janin tapi baby 8week 3day pula..dan 2 minggu selepas tu jumpa doktor pakar,scan lg sekali dan doktor sahkan kena ikut scan yg kedua... alhamdulillah sekarang dah 14weeks sis...sis fikir yg positif je.. insyaallah akn baik2 semua