Kantung kosong 9 minggu

Assalamualaikum..sy ingin bertanya,sy g klinik td scan pregnant..sy prgnt 9 minggu,tpi kantung kosong je masih x nmpak baby..adalah ini tanda keguguran.😭

16 Balas

pengalaman saya, kandungan kedua sama mcm puan.. hanya nampak kantung sahaja, janin heartbeat baby xada.. last2 kantung turun sendiri.. skrg tgah pregnant kali 3.. pregnant kali ni pun sama jugak masa scan 8minggu nampak kantung sahaja, repeat scan 2minggu lagi baru nampak janin, heartbeat baby .. now tgah tunggu hari.. moga dipermudahkan urusan puan