Anak luar nikah

Hello mami2 semua.. Sy mualaf terlambat daftar nikah sbp bnyk sgt urusan sblum nak nikah tu .. Masa kandungan 5 bulan baru dpt daftar nikah sbp selesai urusan berkenaan dgn makamah&jabatan agama.. Persoalannya di sini bole tak letak nama bapa anak nanti tu berdasarkan 99 nama Allah? Maksudnya selain Abdullah.. Adaa sesiapa yg tahu x? Sbp kawan dekat sabah kata bole letak nama lain selain Abdullah yg penting berdasarkan nama 99 Allah.. Sy bersalin nanti dekat johor

2 Balas

Boleh. Tapi, kena letak abdul dpn dia. Mcm abdul fattah, abdul razak, abdul ghaffar.

4y ago

Makasi ya..

Blh bin kan dgn 99 nama Allah