bersalin tanpa jahitan

Assalamualaikum,nk tnye momies smua. ad sesiapa yg pernah try minyak kelapa dara d'aura? dgar kate mudh bersalin. dn tnpe jahitan. spe pernah try? leh share tk, betul ke..

4 Balas

Saya minum minyak kelapa Dara .. alhamdullillah Masa bsalin ,sakit sekejap je ..kul 6ptg kluar tanda ,terus g hosp ..kul 8mlm dh start contractions ,kul 10mlm dh bsalin .. kulit anak pn cantik ,bersih

5y ago

Sy amik vco (virgin coconut oil) sy amil yg liquid xamik yg kapsul.. rm30 sbotol brand d'aura..sy amik sesudu sblm tido..klau rjin amik pg sesudu mlm sesudu..