bersalin tanpa jahitan

Assalamualaikum,nk tnye momies smua. ad sesiapa yg pernah try minyak kelapa dara d'aura? dgar kate mudh bersalin. dn tnpe jahitan. spe pernah try? leh share tk, betul ke..

4 Balas

Saya sendiri amalkan vco masa pregnant .. consume sejak awal banyak kelebihan untuk ibu dan bayi .. mmg mudah bersalin sbb kita ambil sikit vco tu urut bentuk " 0 " di faraj. Tpi tula saya masa bersalin terangkat punggung kene jahit juga hehe

Saya minum minyak kelapa Dara .. alhamdullillah Masa bsalin ,sakit sekejap je ..kul 6ptg kluar tanda ,terus g hosp ..kul 8mlm dh start contractions ,kul 10mlm dh bsalin .. kulit anak pn cantik ,bersih

4y ago

Sy amik vco (virgin coconut oil) sy amil yg liquid xamik yg kapsul.. rm30 sbotol brand d'aura..sy amik sesudu sblm tido..klau rjin amik pg sesudu mlm sesudu..

Sy preggy kali ni 1st time try vco brand D'aura..tp amik on off sbb kdg lupe 😅..ank2 sblm nk xpnah amalkn pn tp alhamdulillah brsalin mudah n x berjahit..preggy kli ni saje try hope dipermudahkan

Saya pon amal kan bukaan cm cepat tpi tak de rezeki nak bersalin normal