Pengalaman bersalin

Haii mommy..ade x mommy kt sini yg amalkn myk kelapa dara sofgel d aura bersalin normal tanpa jahitan..atau ade tips yg blh share ..

1 Balas

hai mommy. sy amal vco tp still kene jahit jugak 😅 sbb sy tk curi nafas msa meneran. kiranya meneran tp sangkut tgh jalan kalau nk bersalin tnpa jahitan ni yg sy tau mmg kene pandai meneran,belajar teknik curi nafas,jgn angkat punggung langsung atau boleh tgk senaman utk ibu hamil di tiktok. sy lupa nama akaunnya tp mmg empunya akaun tu mengajar teknik senaman yg boleh bantu kurangkan risiko koyak dan jahit.

2y ago

tq mommy sudi share pengalaman n tips🥰