Minyak kelapa dara

Ramai yang amalkan minyak kelapa dara , mereka bersalin senang tanpa jahitan dan tanpa kena gunting lagi satu mudah untuk bersalin. Betul ke? Saya baru nak try tapi nak tanya ibu ibu yang berpengalaman.#firstbaby #bantusharing #mommybuntu #1stimemom #sharingiscaring

1 Balas

Sy dari ank. No 2 hgga la ke 5.. Semua sy makan mnyk. Kelapa dara jenis softgel tu.. Mase nk. Bsalin tu gunting sikit softgel tu pastu sapu kt lobang.. Mase bsalin x koyak pon..