Gdm masa mengandung

Hai mommies..tadi g klinik..minum air gula..tapi tak lepas lak huhu..mommies pernah try d'aura kelapa dara tak untuk bagi gdm makin turun?

1 Balas

gdm tu xboleh turun dh masa mengandung ni. cuma boleh control. control makan. control benda manis. susu jgn mnum susu ibu mengandung. mnum susu tepung biasa atau susu hl.

2y ago

susu marigold hl tu je. beli perisa original. jgn amek yg ade perisa. nnti lagi tinggi bacaan gula.