bersalin tanpa jahitan

Assalamualaikum,nk tnye momies smua. ad sesiapa yg pernah try minyak kelapa dara d'aura? dgar kate mudh bersalin. dn tnpe jahitan. spe pernah try? leh share tk, betul ke..

4 Balas

Saya sendiri amalkan vco masa pregnant .. consume sejak awal banyak kelebihan untuk ibu dan bayi .. mmg mudah bersalin sbb kita ambil sikit vco tu urut bentuk " 0 " di faraj. Tpi tula saya masa bersalin terangkat punggung kene jahit juga hehe