ok X klu X mkn pil zincofer..mkn pil lain

Assalamualaikum...na Tanya...mom ..sy jarang mkn pil yg BG kk sbb selalu de Rasa pening pastu pulak bila Pg Rasa mual....tpi selalu jugak minum Susu ibu mengadung...na pendapat...mom ...mcm mne yea

14 Balas

Waalaikumussalam mommy. Zincofer tu utk naikkan hb ibu. Klau hb rendah, mommy boleh pitam, pening dan effect pd kandungan jugak. Klau tak mau mkn zincofer, cuba consult dengan nurse utk tukar pil lain. Ada mcm mcm pilihan, obimin, maltofer, iberet, sangobion. Semoga urusan mommy dipermudahkan 💪🏻😊