BABY

Assalamualaikum tumpang tanya, saya baru 16w 6days sekarang, tp baby mula mengumpul dkt perut. Baby mcm seketul je timbul dkt atas perut . Sampai kita boleh rasa bentuk dia. Kenapa ye kalau mcm tu? Saya tanya org lain dia kata pelik sbb selalunya baby mengeras bila dah nak bersalin. Kalau ada yg respond thank you saya ucapkan ?

1 Balas

Biasanya sbb pergerakan baby. Tp kalau risau just utarakan kat dr. Xslah sis. Better kita tnye dari risau kan

5y ago

Terima kasih ye 😊