Perut mengeras sekejap 24w

Hi semua nak tanya saya prnah terjadi perut mengeras pada usia kandungan 19w mcm tu. Tp skejap je la. Pastu harini 24w jadi lagi skali dlam 30 saat mcm tu dia mengeras. Skejap je bila saya usap2 dia ok balik dah. Mmg rasa btul sketul badan baby tu bila dia mengeras. Nak tanya knpa ye terjadi mengeras2 mcm ni? Tak kerap pun masa 19w skali, ni 24w skali. Bahaya tak kalau mengeras mcm ni?

1 Balas

Normal rasanya sbab mmg kadang akan rasa mengeras braxton hicks