Perut mengeras tu mcm mana?

nak tanya mommies sekalian, perut mengeras tu mcm mna ek? seluruh perut tu terasa keras ke atau ada part2 tertentu yg mengeras? sbb perut saya mengeras jg cuma bukan keseluruhan perut tu. kadang dia mengeras dkt kiri kdg dkt kanan perut. Jd sy anggap tu maybe badan baby🤭 skrg dah 34weeks 6day. #firstmom #ingintahu

2 Balas

ye mngeras lh tu, klau tanda nk bersalin dia mngeras bgian ari ii bawa ke punggung dan pinggang... rasa sakit dan menarik

.