Baby kicking

Hi. Nak tanya macam mana ye rasanya baby kicking? Mommies semua bila start rasa baby kicking? Saya sekarang dah 18 weeks. Kerap juga perut saya rasa mcm cramp tetiba lepastu rasa nak terkencing. Mcm tu ke rasa baby menendang? Hehe pernah sekali je rasa rasa timbul dkt satu tempat tapi tak nampak just rasa pakai tgn dekat satu tempat tu mcm benjolan lepas usap2 hilang dia hehe

2 Balas

ikut pada org jugak...mcm saya baby tendang tp xkuat...hehehhe susah nak rasa dia brgerak sgt..lg pula perut sy kecil....Nmpk pun sikit2 je

mula2 cemtu la...slow2 je..lama2..makin kuat skit..tp comell..geram ja rse..