keluar darah

Assalamualaikum .. sy preggy nk msuk 4bulan da , sy nak tahu normal ke tak kalo tiap hari ada keluar darah sikit-sikit tu .. sy tak pasti kenapa ?? sebelom nie masa first keluar darah sy pegi klinik untuk scan keadaan bby , tpi alhamdulillah keadaan bby sy oky .. sekarang darah tu masih lagi keluar walaupun sikit-sikit .. sy tak pasti ia normal ke tak ?? perlu ke sy refer pd hospital pula ??

9 Balas

sy pn sma mcm sis sbelum ni...spotting hmpir sblan...heavy bleeding 2x... dgn kluar drah ktul2... doc bg ubat kuat rahim dn injection utk stopkn bleeding....alhamdulillah lpastu dh xde...skrg dh nk msuk trimester3

4y ago

ketul2 tu mcm hati ayam ke sis?