7weeks scan still xnampak

Assalamualaikum,, sy nk tnya, beberapa hari lepas sy ke kk untuk buat pengesahan mengandung, selepas 26hari miss period, check upt positif tp still xberapa terang mcm sekarang ni, kalau ikut kan last period 25/11/19, bermakna time sy prgi scan tu dah 7weeks tp bila doktor kk scan still xnmpak lg kantung,, ada mommy yg pernah lalui x? sedih pulak rasa, sbb doktor kata kemungkinan bby xberkembang?minggu depan repeat scan kat klinik kesihatan,, tolong doakan sy yerr?

2 Balas

Sama. Sy dulu msa p scan 6 minggu lnsung xnmpk apa2. Lps tu dktr suru dtg scan lgi minggu dpn. Lps scan 7 minggu bru nmpk kantung ja. Dktr suru dtg lgi scan msa 12 minggu.. Tips nurse bgi tiap kli p scan mnum air bnyk2.

4y ago

Ouch,, yeke? tq atas tips cik yerr

Nanti masa sebelum scan tu minum air banyak2 smpai rasa nak terkencing. In shaa Allah senang nampak bila scan.

4y ago

Amiin in shaa Allah ♥️