Pregnant 9weeks + Darah Tinggi + Xbukak Buku Pink Lagi

Assalamualaikum... Sy Nak Tanya.. Sy Pregnant Dah 9w Hari Ni.. Tp Blm Buat Buku Pink Lg... Sbb Ade Tanya Jiran2 Kalau KK Sni Kena Dtg Bile Dah 12w...tp Mslhnye Skrg Sy Ni Mmg Ada Darah Tggi Dpt Masa Pregnant Anak Sulong... Tp Dah 3bln Ni Stop Amik Ubat Atas Pgetahuan Doc And Doc Mtk Sy Record BP Utk 3bln Sblm Jmpe Doc Blk Bln Dpn... Soalan Sy Skrg... Bahaya X Utk Sy Dlm Keadaan Pregnant Ni.. Dgn Ade Drh Tggi.. Dan Xbukak Buku Lg N Doc Jmpe...

1 Balas

Sepatutnya dah blh buka buku mommy. Sy buka buku masa 8weeks. Cuba kol dan tanya sendiri KK kat sana. ☺