Period

Assalamualaikum.. Sy Hri tu Check Upt Mase 4 Minggu Positive.. Lepas Bpe Hari Tu Sy Dtg Period.. Check Upt Tp Bkn Wktu Pg Keputusan Negative Pulak.. Hmm.. Mcm Mne Ye? Ada Yg Mcm Sy X? Mula2 check upt positif lepas tu period..

2 Balas

Better gi jumpa doc ye sis. Takut penyakit pulak. Kadang pon mmg positif kalau period. Jumpa doc ye. Boleh scan tau.

UPT tu samar2 ke terang?

1y ago

Sy baca kalau period regular tpi samar2 kalau dh delay period mcm tak ok tapi kalau makin terang tu ok. Tak pasti jugak sy dlu mula2 sibuk sgt nk test pakai clear blue jadi line tk nampak samar2 ke apa. after 2 day period 😭. Sekarang dh delay period cuba pakai yg dip n tell je beli kt Watson. Alhamdulillah baru 3 hari delay dh terang sgt