Period

Assalamualaikum.. Sy Hri tu Check Upt Mase 4 Minggu Positive.. Lepas Bpe Hari Tu Sy Dtg Period.. Check Upt Tp Bkn Wktu Pg Keputusan Negative Pulak.. Hmm.. Mcm Mne Ye? Ada Yg Mcm Sy X? Mula2 check upt positif lepas tu period..

8 Balas

Masalah sis sama mcm saya..mula2 check positive sbb check awal pagi..masa tue dah 3 minggu...hari nie dah masuk 6 minggu tiba2 sy period nak double confirm check upt lagi tapi masa t.hari la..tengok2 upt negative...

Kalau pregnant, x kisah cek pagi ke petang ke malam ke.. Tetap positive. Cuba sis pergi klinik, doctor boleh scan dari bawah jika upt +ve tapi x nampak kalau scan atas perut.. Doa banyak2 sis. Mudahan ada rezeki ya

Tak mustahil.. sy pernah mengalaminya.. di panggil chemical pregnancy.. aka kandubgan tak menjadi.. memula upt positif.. lpastu period.. lpas check lagi.. negatif balik.

4y ago

Yup.. skrg sy da preggy msuk 12 week.

Slalu law cmtu chemical pregnancy sis.. Ggur dh tu.. Tp sis blh gi klinik check klaw sis rse nk taw lbh lg...

Chemical pregnancy..mcm sy... doc sahkn 5 weeks... seminggu lepas tu period..kandungan xmenjadi...

Kabur line tu mcam ni.. mase ni 4 week mcam tu la.

try confirmkan ngan tvs sis..

Chemical pregnancy tu