Ragu dgn keputusan upt

Saya nk tnyer..sy dh delayed period dlm seminggu lbh cmtu....sy check upt,negative....tp tanda2 hamil ader....mcm mn tu?

2 Balas

awal lg ni. lps tu kebanyakan tanda kehamilan lebih kurg sama je dgn tnda2 nk period. sy dulu biarkan je period lewat 2 mggu baru check. sbb nnt check awal2 kita yg kecewa ke ape. klau period jenis irregular lg la. sy period jenis regular. tggu lg smggu. klau negative jugak tp kamu still rasa kamu hamil, pergi klinik biar doc scan ke ambik darah ke or dia test urine kita pkai high sensitive pregnancy test.

check lagi lepas 2 minggu...masih awal lagi