Period lewat tapi upt -ve

Assalamualaikum mommies, nak tanya dkt sini ada tak pengalaman yg sama mcm sy. Period dh lewat 5 hari, check upt negative. Knp jd mcm tu ya? Thanks mommies.

2 Balas

period sis mmg teratur ke sebelum ni? ada amik pape supplements? atau buat diet or exercise yg extreme. stress or ada pindah mna2 tmpt. semua tu pengaruh kitaran haid juga

Period alhamdulillah teratur, tp mmg ada bt exercise dan diet sikit sejak² ni. Mmg boleh effect ya sis? Xtahu plak sy. Terima kasih ya sudi jawab❤️