sesuai x

Assalamualaikum. Susu ni sesuai x utk ibu mengandung..

sesuai x
32 Balas

Waalaikumsalam. Boleh je sis. Sy suka susu ni. Sedap & sesuai utk satu family.

Klau kandungan gula rendah okey je.. utk gdm tak sesuai amalkan.

Boleh je sis.. Rsa pun sedap susu ni 😋 As long as sesuai ngn tekak..

5y ago

Baru nk try yg ni. 😊

Nurse yg sy jmpe tu suggest yg ni , nk suh minum anmun mahal sgt😂

5y ago

Mahal dan manis..hehehe

Sy pun minum yg ni.. Habis yg ni sy tukar fullcream pula..

Sya mnum fernleaf ni jgk. Tp amk full cream. Ssu lain manis

5y ago

Itula susu lain ada gula tinggi kan...takut sangkut gdm pulak...adoi..

Fernleaf full cream lagi sedap rasanya. Tak ada gula 😊

5y ago

Oo oke..

Sy pun minum fernleaf family je dari dulu2 sampai preg ke2

5y ago

Oo yeke.. pregnant sblm ni mnum anmum..ni nk tukar lain sbb tu gula tinggi..

Waalaikumsalam. Sesuai je. Saya pon minum ni.

Apa apa susu pun boleh , susu kotak biasa tu pun boleh je

5y ago

Oke..tq sis😊😊