Susu Hl

Assalamualaikum nak tanye susu nie sesuai x untuk ibu mengandung dlm 6week4day

Susu Hl
22 Balas

Boleh.. dr mmg advice sy mnum ni dri awal.. sbb ad acid folic, n krg gula compare dgn brand lain.. 💪🏽 tp klu yg ade flavor coklat n strawberi tu da kira manis la..

Minggu lepas saya ada tanya doctor. Doctor kata, kalau boleh minum fernleaf, Dutch lady pun boleh tapi JANGAN HL. Sbb gula tinggi kalau x salah

Kalau takda masalah apa boleh ja minum... Kalau ada kencing manis kalau boleh elakkan sebab susu ni manis...

Wsalam. Sesuai. Sebb ada Asid folik jugak dlm tu. Tapi dlm kuantiti sederhana cos manis😊

Bagus..dokter ckp tinggi kalcium. Bagus untuk baby..dokter pun sebut susu ni.saya hari hari mnum

Boleh sgt digalakkn...seronok la dpt minum susu ...sy lngsung xboleh terima kne ambik supplement

Sesuai , sy dari first pregnent smpai nak bersalin minum susu ni je setiap hari 😀

Kakak saya minum susu ni mse pregnant...cpt tumbuh baby yer...haha bagus la tu...

Boleh je. Sy pn minum susu ni dr awal pregnant. Sbb susu tepung tekak x boleh terima.

4y ago

Susu ibu pn ada yg byk gula. Cuma klu susu khas utk ibu mengandung ni lebih elok sbb khasiat sume mmg utk kandungan. Tp bkn sume boleh minum susu tepung. Asalkn susu sis.

Bagus sis.. Saya mnum jgk susu ni.. Fav gilerr.. Tp kdang minum jugak anmum