Hi Mommies pls recmnd susu apa yng sesuai utk ibu mengandung....kalau x minum susu x pe ke?#share2

3 Balas

kalau boleh memg kne minum susu sis, tak kisah susu kotak, dutchlady atau susu tepung. Bdan ibu hamil memerlukan kalsium utk pembetukkn tulang bby.

dutchlady & hl pun boleh. yogurt dan apa apa makanan yang berasaskan calcium pun okay.

saya mmg tak boleh minum susu, pergi farmasi beli obical (ubat calcium)