mom to be

Nak tanya susu ni sesuai x utk ibu mengandung??

mom to be
14 Balas

Sy minum juga susu ni time pregnant. Okay sedap. Cuma sekali sehari kalau boleh minum susu kambing sekali. Boleh ikhtiar utk elak baby kuning tinggi. Alhamdulillah sy amal sehari pagi susu kambing malam susu lembu, anak lahir kuning rendah 2 hari je checkup dah takde kuning. Susu kambing sy minum lazz susu kambing dgn brand bestgoat.

Sy minum susu ni jugak.. bila checkup tadi naik la plak hb. Tk tau la sbb susu ni ke apa 😂

sy pun amik yg ni...full cream nya..mana2 susu pun ok 👍👍👍

susu ni ok dri susu ibu ngdung.. susu ibu ngdung tggi gula

Saya minum susu .... tapi bancuh biasa shj tanpa gula...

5y ago

Sama2..😊😊

Nurse pun sarankan minum susu ni

Saya minum jugak susu ni masa mengandung

Saya pun minum susu ni😊

Saya juga mnm susu ni..

Ok.. Lagi sedap 😘