sesuai x

Assalamualaikum. Susu ni sesuai x utk ibu mengandung..

sesuai x
32 Balas

Sy nak beli ari tu tp tak jd sbb skrg pun da naik berat badan. Kalau minum susu full cream lg naik tak pasal2 kena minum air gula lagi🤦🏻‍♀️. Apa kata sis minum susu kurma atau susu kambing asli. Sedap jgk

5y ago

Yekee..oke blh try nnt

Saya pun baru try yang ni. Nurse tak bagi minum jenis full cream, dia kata nanti berat lagi cepat naik. Sedap rasa dia tapi manis sikit pada saya, sebelum ni minum Nespray, lagi la sedap tapi mahal. Haha

5y ago

Oo...oke sis

Same here. Minum susu ni juga.. Masuk trimester 3 ni tambah lagi dgn minum susu kambing karihome pula. Alhamdulillah hb konsisten menaik sbb kandungannya ada zat besi, folic acid dll

5y ago

Wahh.. Alhamdulillah hb naik...😊😊

Fernleaf ok, kalau Anmum manis. Kalau ada diabetes, jgn minum anmum. Klu yg ada perasa tmbhn mcm vanilla atau coklat pun sama, manis. Sy tau pun sbb dietition kat KK yg bgtau

5y ago

Ok sis t.kasih😊😊

Kalau yang ada anemia @ talasemia, seeloknya minum susu yang ada tulis zat besi atau minum je mana² susu pun sama je khasiatnya?? Janji minum

5y ago

Oke sis..t.kasih😊😊

Sy pn minum yg nie time pregnnt...sdp, x mnis sgt sbb kbnykkan susu ibu preggy mnis sgt...

5y ago

Oke

Sesuai je..Tpi klu sye tkr k full cream sb xad gula tmbhan..Hwhehe mhal sikit n cpat hbis stok

5y ago

Heheh..nnt blh try yg full cream😊😊

Kalau boleh beli yg full cream. Mahal sikit. Tapi ye kurang kandungan gula berbanding family.

5y ago

Oke..hbis ni bole try yg full cream😊😊

sy pon minum susu ney jgak tp yg instant..kjp je abis ank bancuh gn nestum.. hahaa

Lagi elok minum fresh milk sis drpda full cream. Sis bole try farm fresh kurma..

5y ago

Oke. Blh try nt