Makan zinkofer muntah balik

Assalamualaikum smua, doctor ade bagi zincofer makan sbab hb low 10.5 kandungan 17w3d, doctor suruh makan perut kosong awal pagi. Tp masalahnya lepas mkan tu ok je, tp x smpai 30 mins bila sendawa je trus kuar muntah. Ade cara tak telan zincofer tanpa muntah? Mungkin sbab rasa besi dia tu kuat sngat bila sendawa trus muntah. Huhu.

24 Balas

mkn sblum nak tdo mlm.. tyme ngntok2 tu mkn.. sye wat mcm tu ok

kalau tak sesuai bgtau Dr. ja nnt depa tukar ubat lain

zincofer paling saya xboleh makan. obin pilihan dihati 🥲

12mo ago

amik 2 biji obimin ke? atau cuba makan maknan yg boleh tambah darah macam kerang, hati ayam ke.. ke makanan lain ke

orang cakap minum dgn sunquick kosong

12mo ago

Sy makan zincofer sebelum tidur sis..dgn jus limau kasturi tnpa gula..perah ckit dalam air suam..biasa Sy sebijik terus Sy perah..masam2 tu Sy rasa penyelamat la Dari muntah..lepas tu terus tidur..