selera makan x de

Assalamualaikum / smt sjhtera..nak tanye ibu2 sume..prgy dlm 7/8w ni slre makan mmg x de ke??? Sblm2 ni mkn nasi x pnh x abis...dr awl prgy smpai 8w ni mkn nasi sekadar 2,3 cuap je lau pn suami yg msk kan..x rase nak muntah? atau loya ?bila makan cuma tkak mmg x blh nk mkan abis.. Tgk nasi n pape lauk je dh jem????? tkak ni rase...ade pndgan x?‍♀️ mknan ape utk sy mkn time prgy cmni???plllzzz helllp me?..cian kat bby dlm perut ? mama mkn x bape nak ckup?‍♀️..

23 Balas

Saya pun sama awak.. tapi saya makan buah², dan sayur je.. nasi payah nak masuk akan muntah balik.. pastu dah 12 minggu ni mula dah rasa nak makan macam² dah.. smpi kena makan selang 2@3 jam kalau x asyik lapar jeee😅😂