ANAK SUSAH NAK MAKAN

Hai ibu semua.... Ada x anak² ibu semua yg susah nak makan... Anak saya 4 tahun mmg susah nak mkn nasi....mkan nasi ikut selera dia....mggu ni kuat mkn nasi....nnt mggu dpnnye mmg x nk mkn nasi...tp tiap hari nak telur goreng je...ada org ckp x elok mkn telur tiap ari....btl ke....

1 Balas

Lebih kurang sebaya anak sy & ssh gak nak mkn ns. Tapi sy pelbagaikan supaya xbosan dia nk hadap nasi. Sy selangkan dgn pasta & bihun. Dan anak sy pun suka makan ns dgn telur. Sy xrasa ade masalah kalau mkn telur setiap hari kalau xd masalah kesihatan ☺️