Bleeding

Assalamualaikum shbt.. usia kehamilan sy da 7weeks. pagi tdi ade turun mcam cecair gelap, mungkin bleeding kot tolong doakan sy dan baby yg ada dlm perut sy baik² sihat ye.. ini preggy sy yg kedua, yg first dulu sy keguguran.. minta jasa baik shbat/mommy semua doakan sy ye. semoga xde ape yg berlaku hal buruk pda baby sy. jujur sy sgt down skarang ni.

6 Balas

Pegi hospital terus...bleeding time pregnant byk punca.. Saya dulu spotting koko je...then gi hospital. Dktr cakap threaten miscarriage..terus kena refer doktor pakar O&G..pkul 1 pg scan kot bawah..jantung baby ok..dktr suggest masuk wad utk di pantau